//Dance With Me
he's mine 4 ever
Tuesday, 24 January 2012 | 07:26 | 0 comments

 




Hey reader..today aq nak cerita sikit mcam mne aq boleyh couple dgan die..actually sbelom ni private,but ramai org tyer kan ? so dgan besar hati aq bgtau lahh ye :D
It's begin from my fren,die kenalkan aq kat die,then pada 28/12/2011  die lamar aq ,, ceh :P haha.. then aq suruh die bg aq mse,,so pade esok hari tuh,, die tyer aq sme adew nak trima atau x,,so aq pown trimer jer lahh.. walhal msing2 x knal lagi,, then dri hati tuh kitorg start couple,, btw muler2 tuh mmg aq x rse aper2 couple dgan die,, tapi lepas beberapa hari aq dah muler start syang die.. sbab aq tgok die nieh berusaha nak masokkan cinter die tuh dalam hati aq :D haha #ayatxboleyhblah .. and biler start sk adew pulak sorang mamat nieh buad fitnah kat die,, ckap jer lah kau jelez -.- tapi alhamdullilah lpas tuh mamat tuh dah x ckap ap,, then adew satu hari tuh die tipu aq,, mse tuh aq rse mcam org bodoh jer ! menangis x ingat dunia,smpai bnjir 1 rumah..haha .. Kononyer.. and time tuh mmg aq trus minta putus,,but die x nak lpaskan aq,, jdi aq pown dgan rela hati memaafkan die,, so smpai skarang kitorg still couple :D and dah x penah gadoh lagi.. aq syang kat die, aq harap kitorg x kan putus ! #insyaallah :)
 



and time nie die ad kat hospital sebab sakit,moga cepat sembuh b :)




 


Older Post | Newer Post



Hello, Readers! Welcome To My Ugly Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Sayang kitaaa

JOM GOSIP ;D