//Dance With Me
contest i love my BFF
Monday, 6 February 2012 | 23:53 | 0 comments

hey reader, first time tau aq msok contest..hahha..auww ! simple jer :D

nak join ? pegi sini >contestmybff< this contest by eiya nadiya :D

okeyh..let's start my story ....

aq adew best fren,nme diorg Ayniez,Ain,Ira,Azra,and emy.. diorg bestie aq dri kechik tau..kitorg dah kwan lme dah ,, rsenyer dah 5 tahun... hmm..diorg nie x hot and x gedik.. tapi hati diorg baek,diorg always tolong aq,kalau aq susah.. diorg nie happy go lucky.. kitorg gembire sme2,,sedih pown sme2,,diorg slalu give pendapat and nasihat yg posotive pde aku.. pernah 1 hari tuh,my dad bgtau yg aq akan pindah sk,then brite ni smpai kat diorg,, and diorg menangis x kasi aq pindah..ouhh..so sweet.. aq terharu sgat2.. and alhamdullillah,aq x pindah sk, hmmm... kitorg pernah dicap sebagai budak paling rapat skali kat sk,smpai cikgu pown dah perasan,kitorg kalau pegi mne2,,mesti sme2.. :)  
hmmm.. pernah jadi 1 kejadian tuh, result  exam kitorg tersgatlahh truk -.- smpai cikgu mule fikir penyebabnyer ialah diorg semua,tapi kitorg x putus asa, kitorg buktikan pde sumer org yg kitorg bukan budak yg seperti diorg sume sangkakan,alhamdullilahh,,result kitorg akhirnya cemerlang :D 
 byak pulak cerita aq.. kan ? so let me intro my fren.. :D




♥ Ayniez zailani
♥ sweet 14
♥ pendiam and matang
paling rapat dgan aq :D




♥ ain najwa
♥ sweet 14
♥ happy go lucky
♥ love snapping



♥ athirah
♥ sweet 14
♥ periang
♥ kitorg panggil die maknae(palingmuda)



♥ Azra Syazwina
♥ sweet 14
♥ suka buad lwak :D
                                        ♥ boyot,mak rokers(nmepanggilan) xD




♥ Emylia sue
♥ sweet 14
♥ caring
                                                     ♥ love snapping


            love u guys forever ! :D ILYSM


tag dua orang :-
ain najwa 
ayniez zailani

Thanx akak nadia and lyana,sebab buad contest nieh :D 


Older Post | Newer Post



Hello, Readers! Welcome To My Ugly Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Sayang kitaaa

JOM GOSIP ;D