//Dance With Me
benci kau -..-'
Friday, 23 March 2012 | 03:38 | 0 comments
dear diary,, aq nak putus dgan kau bongok ! aq tak than lagi dgan kau, kau tak penah nak pham perasaan aku kan ? kene fikir kau jer ? abistuh aku ? cukup dah aq nangis sbb kau,, aq dah tak nak buang mse lagi smata sebab kau, aq rela kau pgilah cri gf laen.. aq tau aq jhat kan ? sbb tuh kau buad aq mcam nieh.. kayy.. tkpe.. aq tak kesah lahh.. even aq syang kau pown tak gune.. kau bukannyer syang aku pown kan ? dahlahh we,, jgan ganngu hidup aku lagi.,.pergi lahh dri sini. ! biarlah skali jer hati aq skit sbb kau fik.. aq tak kesah sbb ramai org support aq .. akak qure kucai, terima ksih sbb tolong adekk.. adek tak nak lemah lagi mcam dulu.. adek syang akak sgat :)

Older Post | Newer Post



Hello, Readers! Welcome To My Ugly Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Sayang kitaaa

JOM GOSIP ;D