//Dance With Me
lalalala ~
Saturday, 3 March 2012 | 08:50 | 0 comments

Hey reader,, aku adew sorang abg angkat,, anyway mmg rami pown abg angkat aku .. ahahaha.. but aq nak intro skit pasal sorang nieh(cine). kayy.. die nie mmg suker cri pasal.. erkk -,-' geram giler ! huhu.. fisrt time aq bru masuk sk,, ha.. bukan main die asyik buli aku jer,, okeyh.. mentang2 time tuh aq budak bru.. mmg hari2 brgadoh lahh.. x sah kalau tak gdo.. but adew 1 hari yg tlah mengubah pendirian aku,, dan aq x sngke die ni baek.. one day.. time tuh aq nak jalan pegi tandas,,adew budak bwak meja.. and meja tuh nak terjatuh kat aq.. alahai..time tuh die dtang selamatkan aku :D kayy..mmg sweet giler ! haha XD last day.. kitorg jadi baek.. but naek fom 2 .. haha.. gdo lagi.. die ejek aq ikan.. aq ejek die buncit ! LOL xD
pastuh time nak pegi kantin..pown ejek2 lagi.. haha.. then wak kantin ckap ' korang nih jganlahh dting kat sini,,jelez makcik '
alhai.. biler mse plak aq date dgan die =,='

Older Post | Newer Post



Hello, Readers! Welcome To My Ugly Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Sayang kitaaa

JOM GOSIP ;D