//Dance With Me
jerk !
Monday, 23 April 2012 | 09:12 | 0 comments
dear blog,, lme kan tak nmpak aku ? haha.. -.-' kayy aq busy giler we, btw esok aq mmg nak face to face dgan budak prmpuan yg mcam ciboi tuh ! die dah melampau kayy,, dahlah ckap kat sume org aq ni bwak sial ?! hah ! aq bwak sial ke wehh ? lepastuh buad crite aq beli jam g-shock aq gune duit kau,, woi ! semiskin-miskin aq takde lahhh aq nak gune duit kau yg tak byak tuh,sumpah ! aq mysal penah kwan dgan kau,sggup kau tikam aq ? -,- haiyaaa.. sorry lahh we,, slama ni aq dah bersbar gile dgan kau,tapi kali ni..no way ! pegi mati dgan perangai kau yg tak senonoh tuh.. aq dah bosan weyh,dgan perangai perempuan yg badget cntek pastuh suke nak mempertikaikan bende yg org buad.. oi ! may god bless u larrhh ! -..-'

Older Post | Newer Post



Hello, Readers! Welcome To My Ugly Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Sayang kitaaa

JOM GOSIP ;D