//Dance With Me
heartbroken :'/
Sunday, 29 July 2012 | 09:25 | 0 comments
  assalamualaikum ..hey reader .. puasa tak ? kau ponteng eh ? :3 *wink wink haha, buad muke comel pulak -.- untunglah korang kan ? berkasih sayang :'/ sumpah aku jelez woi ! jelez woi ! hoi hoi ! kau dgar tak ? ;'O uhh , aku yg couple ni pown dah mcam orang single . aku tak pham dowh dgan die , die kate sayang aku ? tapi ntah , hati aku rse mcam die tipu . bile aku tye ? die kate die tak tipu . adoiii sayang , jujur ke kau dgan aku ? ikhlas ke kau dgan aku ? sayang ke kau dgan perempuan mcam aku ni biee ? :'/ hurmmm , hati aku perit nak tanggung bende ni , sumpah aku tak kuat ! die dah berubah ouh , tak mcam dulu dah . biee dulu kau care sgat dkat aku , now text aku pown kau mcam nak tak nak ? perlu ke kau seksa aku mcam ni ? aku sayang kau biee , aku tak pnah curang belakang kau . sumpah biee , jgan hancurkan cinta aku dkat kau bie ~ :'( aku tak pham dgan kau lahh woiiii !! bile aku off phone , kau risau bagai nak rak , mcm lah aku pegi mati -.-' tapi kau buad aku mcam ni kan ? uhh best biee ~ aku takot sgat bie kalau hilang kau :'/ ya allah , mcam mne lah aku nak hadapi bende ni .. selasa ni birthday aku kan ? hati aku tak tenang bodoh , mcam ad bende nak jdi .. ya allah :'( astagfirllah ! aku beat kau mmg takkan ingat birthday aku kan biee ? hurrmmm , birthday gf abg kau yakni musuh aku , kau boleh ingat pulak kan biee ? kayy awesome perangai kau tau . mcm shiiiittt ! -,-t kau tau tak biee ? berapa tong air mata aku , berapa masa aku habeskan smata kerana kau . jgan buad aku mcam ni biee . pleaseee :'/ aku sayang kau , kalau kau sayang aku , buktikan biee . kalau tak syang aku dah , ckap bie , jujur dgan aku :'| 

Older Post | Newer Post



Hello, Readers! Welcome To My Ugly Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Sayang kitaaa

JOM GOSIP ;D