//Dance With Me
hurrmm :'/
Sunday, 22 July 2012 | 07:28 | 0 comments
assalamualaikum reader . ya allah , kuatkan lah hati hambamu ini , aku dah tak kuat nak tanggung semua ni :'/ semalam aku text die , tapi langsung die tak rep . aku call pown die tak angkat . text aku apatah lagi . bie .. kau tau kan aku rindu kau ? tiap malam aku ngis sbb kau . aku sayang kau bie ... kau dah berubah , berubah sgat bie . dulu kau selalu text aku , now dah jarang . kenapa ? kau ad girlfren lain ke sayang ? jgan buad aku sakit mcm ni , jgan buad aku terseksa mcm kwan kau pernah buad kat kwan aku dulu . kau kte kau syg aku kan ? mne bukti kau bie ? mne ? jgan permainkan aku , aku ad perasaan sayang . aku mintak break sbb aku dah tak than nak tanggung , tapi kau tak bg . kenapa ? kenapa ? kalau syg aku , jgan buad aku mcm ptung . aku tau kau malu sbb dapat gf mcm aku kan bie ? aku tau ap yg kau rse . ya allah , aku tak kuat lagi . jika die mmg jodoh aku , kekalkanlah relay kitorg smpai aku mati . :'| bie.. aku sayang kau , aku syang kau sgat2.. kau tau , relay aku dgan kau yg paling lme , kau tak mcam ex aku dulu bie . hurmm . aku pham bie , aku ego . ego sgat .. aku pham syg ... I LOVE U ZULFIKRI AZIZ :'* assalamualaikum

Older Post | Newer Post



Hello, Readers! Welcome To My Ugly Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Sayang kitaaa

JOM GOSIP ;D