//Dance With Me
ujian lagi :'/
Sunday, 22 July 2012 | 01:13 | 0 comments
assalamualaikum reader . lme kan tak nmpak aku update blog ? rindu tak ? okay tau dah . aku sedih ni weyhh , hati aku tak kuat tgok kwan aku kene mcam tuh , aku mmg tak sgke yg kau boleyh tikam kwan kau sendiri dri belakang ? kau perbodohkan aku dgan die , kau buad kitorg mcam pffft . kau sedar tak ap yg kau buad kat die ? kau sedar tak ?! aku tak sgke kau buad die smpai mcm tuh, die saket sbb kau , sbb kau perempuan ! kau kejam sbb buad die mcm tuh ! aku tak lyak msuk cmpur hal korang , tapi ni melibatkan hati dan perasaan kau ? mmg aku over sbb aku yg lebih marah kau dri die , tapi kau sdar tak ? sediam diam die hati die saket ! kau jgan jdi bodoh boleyh takk ?! tahu pown malu bile budak cine anti kau ? tapi tak malu pulak rampas bf kwan kau sendiri ? sudahlahh weyh tolonglahh berhenti tipu aku dgan die,ape salah die smpai kau pegi tikam kawan kau sendiri ? kau mmg tak tau malu kan ? tergamak kau buad die mcm tuh kan ? aku tak sgke kau berlakon baek dpan aku dgan die . aku bodoh sbb percaya kau !  aku menyesal penah kenal kau sayang :'/ kau tau kan die syg bf die ? tapi kenapa kau ambek bf die capital A ? aku benci kau Capital A . assalamulaikum . :'/ 
# moga allah blas ap yg kau buad 

Older Post | Newer Post



Hello, Readers! Welcome To My Ugly Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Sayang kitaaa

JOM GOSIP ;D