//Dance With Me
shit -.-
Saturday, 19 January 2013 | 00:35 | 0 comments
hye assalamulaikum . hmm sumpah takde mood sekarang . asyik2 masalah je datang . now fikri suke pulak dekat si atirah tu . erghh atirah tu dah couple dgn 4 org lelaki tahu --.-- pakwe den pon die nak kebas ke ? aku kesian pulak dekat si mirul tu . hhmmm atirah tu mcm bangang tahu,mirul sayang die pon die boleh curang . -.- ape jenis perempuan kau ni ? ingat kau cantik sgt ke sampai fikri pon kau nak . benci lah aku ! sebab kau aku gaduh dengan fikri . weh fikri ! aku sayang kau lah bangang,sebab tu aku marah bile kau asyik sebut pasal atirah depan aku . hmm aku ni siapa bagi kau ? sebab aku sayang kau lah aku marah,aku cemburu tahu :'( 

Tumblr_m45h3dr2vc1r5uvxxo1_500_large

aku tak nak kau dekat atirah . eiii benci lah aku . kenapa ? kau nak cukupkan ke atirah tu ade 5 bf trus ? ha ? aku tak cukup baik untuk kau ke ? wehh ! arghhhh CB -.- hmm 

Older Post | Newer Post



Hello, Readers! Welcome To My Ugly Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Sayang kitaaa

JOM GOSIP ;D