//Dance With Me
ya allah :/
Wednesday, 9 January 2013 | 23:25 | 0 comments

hey assalamualaikum . guys :'( hari tu aku ad kate kan nak meet die ? cancel tau T>T aku sedih gile ni hah . die kate die sakit , aku mg tak boleh nak terima alasan tu . then aku kate ' penipu ! sy nak break dgan awak ! . tau aku sedih gile :'/ aku ego kan ? tapi die mintak getback , and aku terima .. 




 hmm and now baru aku tau die mmg sakit , and tempoh hidup die tak lame . sumpah aku tak kuat , aku tak tau nak mengadu dekat siapa lagi . aku sayang die , aku sayang sangat dekat die . die sorang je yang paham aku . die yang selalu buat aku ketawa menangis . aku tak nak hilang die , aku ingat lagi ble die pertahankan hubungan aku dgan die bile ayah aku suruh break . ya allah jangan tarik die , sembuhkanlah penyakit die . aku tak rela kalau die pergi tinggalkan aku , aku tak kuat , aku nak die je dekat sisi aku, tanak lelaki lain ! die cakap die sayang aku ,. hmmm bie , please don't leave me :'/ i will die when you're going to leave me ! bie , dengar awak sorang je lelaki yg sy paling sayang, jangan tinggalkan sy . sy tau awak kuat , awak tak lemah kan ? kan sayang kan ? sy rindu bile awak ckp sy pendek,degil,nakal maruko chan awak tu . suke ejek mcm tu kan ? nnti kalau awak takde spe nak jaga saya ? spe nak ejek sy lgi ? spe nak marah maki sy lgi bile sy layan lelaki lain ? awak ingatkan bile awak kate kite kahwen nnti awak nak baby kembar ? ingat kan ?! *dush ! fikri .. awak suke buat sy mcm ni kan ? kenapa ha ?! grrrr -.- tau tak hari2 sy ngis sbb awak ! awak kate nak hidup semati dengan saya kan ? so jangan tinggalkan sy . hmm sy tau awak sakit , sy selalu doakan penyakit awak sembuh . kalau awak syg sy awak kene kuat lawan penyakit awak . ya allah , permudahkanlah urusan kami . aku tak rela kalau die pergi meningglkan aku ya allah . permohonkanlah doa hambamu ini . amin :'/


Older Post | Newer Post



Hello, Readers! Welcome To My Ugly Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Sayang kitaaa

JOM GOSIP ;D