//Dance With Me
oh my god ! :O
Monday, 8 April 2013 | 03:52 | 0 comments
dear blog . assalamualaikum . last jumaat hari tu kan kan ? aku pergi tangkap gambar dengan member sebab kerja folior sejarah act . haha kitorang tangkap punyaa lahh shok . fuhhhh xD tak ingat duniaaa ;p 

yes this . hahah awat comel tak aku ? wkwkwkkwkw :3 and then korang tahuuu tak ?! DSLR ain jatuh ! how can dslr tu boleh jatuh . lepas tu lense depan die pecah . time tu semua dah cuak . :O gilaa tak cuak ? camera mahal kot . and then effect die jadi lah macam ni 


gilaaa kan ? hebat tak -.- macam photography sebenar pon adaaa . apalagi mak ain pon membebel . hmm pity with ain . akibatnyaa DSLR tu dah tak boleh guna sebab mak ain tak bagi . alorrhhh macam mana bende tu jatuh kitorang tak tau . maybe sebab stand die kott , sebab time tu kitorang guna stand . i think stand tu yang tak stabil . kesiannn :'O redha je lahhh . 

Older Post



Hello, Readers! Welcome To My Ugly Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Sayang kitaaa

JOM GOSIP ;D