//Dance With Me
oh my god ! :O
Monday, 8 April 2013 | 03:52 | 0 comments
dear blog . assalamualaikum . last jumaat hari tu kan kan ? aku pergi tangkap gambar dengan member sebab kerja folior sejarah act . haha kitorang tangkap punyaa lahh shok . fuhhhh xD tak ingat duniaaa ;p 

yes this . hahah awat comel tak aku ? wkwkwkkwkw :3 and then korang tahuuu tak ?! DSLR ain jatuh ! how can dslr tu boleh jatuh . lepas tu lense depan die pecah . time tu semua dah cuak . :O gilaa tak cuak ? camera mahal kot . and then effect die jadi lah macam ni 


gilaaa kan ? hebat tak -.- macam photography sebenar pon adaaa . apalagi mak ain pon membebel . hmm pity with ain . akibatnyaa DSLR tu dah tak boleh guna sebab mak ain tak bagi . alorrhhh macam mana bende tu jatuh kitorang tak tau . maybe sebab stand die kott , sebab time tu kitorang guna stand . i think stand tu yang tak stabil . kesiannn :'O redha je lahhh . 
rinduuuuuuuuuuu
| 00:33 | 0 comments
4kcyjhysnt5nispmir4qlbsrnrcsu8d5_large

Dear blogger . assalamualaikum . sihat ? aku pening sikit . hmmm dah dua hari fikri tak text . hmm rinduu ohh rase macam setahun je . bila aku text de off hp -.- shitttttt . nevermind lah die busy kott . rindu kauu bie . hope kau okay . amin . :')

korang tahuuu lagi sebulan aku dah exam ! erghhhh takutt . math susah lahh -.- pening kepala akuuuu . science lagi . ughhhh takutnyaaa T.T sobbsssss k nak sambung buat hw . hahaha babaiiii :*
hang (:
Tuesday, 26 March 2013 | 06:22 | 0 comments

Tumblr_mk3zjzhaoe1ryphlso1_250_large

hey assalamualaikum . last saturday time cuti sekolah tu aku hang dengan kawan kawan lama aku . hahaha best sangatttt :') jalan jalan dengan ain , aini , emylia , radin , azra . wuuuu ~ besttt ! 


lepas tu diorang teman aku pergi giant beli kasut . hee comel kan kasut trible tuu ? :3




omay kan kasut ni ? aku nak beli warna merah asalnya . tapi takde size dahh T.T sobbssss . then jalan jalan teman radin pergi beli game . die memang kaki game . hahahah 



ni gambar kat giant . yeahhh aku nampak pendek kat situ -.- kejammmmm . hahahaha lepas tu pergilah bantinggg . pergilah mc'd lah , hari hari lah . semua tempat kitorang pergi . teman radin pergi beli seluar macam tunggu radin jahit seluar . lama gila . hahahahahaha XD lepas makan radin ajak pergi karaoke . hehe act tu first time aku pergi , yelah kan aku kan baik ;p cehhhh . 




haha kitorang karoake sampai tiga jam . balik tu sakit tekak aku T.T memang padanlahhh muke . memang release tension aku keluar dengan diorang , aku langsung tak fikir pasal fikri lagi . wuuu ~   (:

Older Post



Hello, Readers! Welcome To My Ugly Blog. Leave Your BigFoot Here. And Enjoy The Song! ;D

+FOLLOW | DASHBOARD

Entries
About
Links
Sayang kitaaa

JOM GOSIP ;D